Despre Frigovest

Frigovest este o companie specializată în industria frigului. Instalaţii frigorifice, ventilaţie şi climatizare, reprezintă domeniul de activitate ce defineste specificul companiei. Fie că este vorba de frig industrial sau comercial, compania este un furnizor de soluţii pentru sisteme de răcire şi ventilaţie la cheie.

De la faza de concepţie, execuţie şi mentenanţă, Frigovest răspunde nevoilor clienţilor prin siguranţa şi fiabilitatea soluţiilor oferite.

Din 2008 oferim clientilor nostri servicii de top si produse rezistente si moderne, corect montate si intretinute, care fac fata cerintelor lor indiferent de nivel – industrial sau comercial.

Portofoliul nostru vast si experienta acumulata in industria frigului, ne permit sa abordam orice proiect intr-un mod corect. Astfel implementam cap-coada instalatii gandite eficient inca din faza de conceptie initiala.

Personalul nostru dedicat si bine instruit executa fiecare lucrare cu o maxima atentie si seriozitate, astfel incat afacerea dumneavoastra sa beneficieze de rezultate exceptionale pe care va puteti baza.

Depozit Timisoara

Cu sute de produse pe stoc, va punem la dispozitie cu livrare imediata sau ridicare personala produse de calitate din import. Mai jos puteti vedea o parte din depozitul nostru.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca pozele sunt orientative. Pentru cele mai noi produse in stoc si preturile acestora va rugam sa ne contactati telefonic sau via e-mail.

Faceti click pe poza pentru a o mari

Cum va putem ajuta?

Descoperiti serviciile si produsele pe care vi le punem la dispozitie. Nu in ultimul rand, va invitam sa studiati portofoliul nostru, unde sunt prezentate o parte din cele mai recente proiecte si lucrari.

Servicii

Serviciile noastre in materie de instalatii de climatizare destinate persoanelor juridice le puteti vedea aici.

Vezi toate

Produse

Comercializam produse specializate din domeniul frigului destinate uzului industrial sau comercial.

Vezi toate

Portofoliu

Atentia si grija cu care abordam fiecare proiect se vede in rezultatul final. Descoperiti portofoliul nostru!

Vezi toate

Apelati la noi daca aveti nevoie de instalatii, produse si servicii de calitate ce tin de industria frigului

Suntem pregatiti pentru proiectul dumneavoastra indiferent de complexitatea acestuia.