Servicii

Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de o calitate inalta in ceea ce priveste lucrul cu instalatii si echipamente de climatizare.

De la consultanta initiala si proiectare, pana la montaj si mentenanta periodica, suntem pregatiti sa venim in sprijinul clientilor cu servicii ireprosabile. Avem capabilitatea de a gestiona si executa instalatii de climatizare indiferent de natura si complexitatea sistemelor – fie ele industriale sau comerciale.

Incepem cu dreptul

01. Consultanta si proiectare

Oferim consultanţă şi soluţii pentru proiectare şi montaj indiferent de complexitatea sau mărimea proiectului. Suntem pregatiti pentru a face fata proiectelor de dimensiuni industriale si extrem de complexe.

De asemenea, personalul beneficiarului este instruit pentru exploatarea corecta a echipamentelor. Astfel reusim sa garantam o viata indelungata a echipamentelor, obtinand de asemenea si o functionare optima din punct de vedere al consumului energetic.

Curat, organizat si eficient

02. Montaj si punere in functiune

Lucram eficient si curat. Cand discutam de climatizare, un montaj organizat si eficient se reflecta in performanta instalatiei de climatizare in utilizare.

  • Montaj echipamente climatizare: chillere, duct, ventiloconvectoare
  • Montaj tubulatura circulara (SPIRO) si rectangulara (ALP, P3)
  • Montaj sisteme ventilaţie: centrale de tratare a aerului, ventilatoare, centrale aport aer proaspăt, baterii încălzire electrice
  • Lucrări de ventilaţie, climatizare şi aer condiţionat pentru restaurante, bucătarii, brutării, săli de conferinţa, cluburi, hale, birouri, sedii de firmă, magazine

Preventie si mentinerea eficientei

03. Mentenanta si service

Verificări lunare / trimestriale / semestriale pentru echipamente chillere, ducturi, aparate aer condiţionat. Frigovest execută lucrări de întreţinere periodica pentru echipamentele furnizate, înlocuirea componentelor defecte sau depanarea acestora, calibrarea instrumentelor de citire a temperaturilor cu termometre etalonate, înlocuirea şi recuperarea agenţilor frigorifici neecologici.

Mentenanta asigura o functionare cat mai eficienta a echipamentelor de climatizare si previne in mod activ eventuale probleme sau intreruperi ce pot aparea in lipsa unei verificari periodice corespunzatoare.

Pentru o oferta de servicii ce tin de instalatii climatizare, nu ezitati sa ne contactati

Servicii de inalta calitate ce fac fata cerintelor dumneavoastra