Termeni si Conditii

Actualizat la: 11.07.2018

Va rugam sa cititi atenti acesti termeni inainte de a utiliza www.frigovest.ro, website operat de FRIGOVEST SRL.

Accesul si utilizarea acestui website este conditionat de acceptul dumneavoastra privind acesti termeni si conditii – se aplica tuturor vizitatorilor si utilizatorilor ai site-ului www.frigovest.ro.

Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati termenii si conditiile acestui site va rugam sa incetati utilizarea sa.

Definitii si termeni

FrigoVest – este denumirea comerciala a S.C. FRIGOVEST S.R.L., persoana juridica cu sediul social in Str. Balantei nr 12, Timisoara, Jud. Timis, Romania, CUI RO23908587, J35/1908/2008.

Site / Website – domeniul www.frigovest.ro si subdomeniile acestuia.

Utilizator / Vizitator – orice persoana fizica sau juridica care navigheaza si utilizeaza acest site.

Specificatii – totalitatea descrierilor si a specificatiilor produselor si serviciilor asa cum sunt precizate cu mentiunile aferente din aceasta pagina.

Continut – defineste datele, descrierile, informatiile si imaginile prezentate pe acest site.

Informatiile prezentate sunt cu caracter informativ

Va rugam sa tineti cont de faptul ca produsele, imaginile si descrierile prezente pe acest site sunt cu caracter informativ. Acestea sunt furnizate cu scopul de a va informa in legatura cu tipul de produse comercializate de FrigoVest si informatii generale despre capabilitatile/functiilor/pretul acestora.

In cazul in care observati erori in descrierea produselor sau informatiilor, va rugam sa ne anuntati pentru a le putea corecta in cel mai scurt timp posibil.

Linkuri catre alte site-uri

Site-ul nostru poate contine linkuri catre alte site-uri web precum: YouTube, Facebook, Google, Google+ si alte retele de socializare sau servicii folosite de noi pentru a furniza informatii si continut actualizat, ce are legatura cu compania noastra.

In continuare va rugam sa luati la cunostinta ca nu putem fi responsabili sau trasi la raspundere privind modul in care functioneaza sau ce date va furnizeaza aceste site-uri, iar navigarea catre acestea o faceti pe propria raspundere.

Date si confidentialitate

FrigoVest nu comunica datele clientilor si ale vizitatorilor care cer detalii despre produse nimanui si le foloseste strict pentru a duce la bun sfarsit activitatea de vanzare a unui produs sau de informare a unui potential client in legatura cu produsul dorit.

Modificari ale acestei pagini

Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni si aceste conditii in orice moment, cu o informare de 30 de zile dinaintea intrarii acestora in vigoare.

Contact

Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de termenii si conditiile noastre, nu ezitati sa ne contactati.