Vanzari echipamente de frig

Aici gasiti o parte din categoriile de produse si produsele pe care vi le putem furniza. Pentru o oferta completa sau pentru solutii personalizate de frig va rugam sa ne contactati.

Rafturi Frigorifice

Rafturile frigorifice reprezinta o metoda usoara dar sanitara de a prezenta clientilor produsele dumneavoastra fara a pune in pericol pastrarea corespunzatoare a produselor.

Vitrine Frigorifice Verticale

Vitrine frigorifice verticale. Disponibile cu diverse optiuni precum iluminat interior, montare in lant si pereti laterali cu oglinda si montare in lant. De obicei sunt utilizate pentru pastrarea eficienta a mezelurilor, produselor lactate, fructelor si legumelor sau pentru bauturi racoritoare.

Vitrine Frigorifice Orizontale

Vitrine frigorifice orizontale pentru spatii comerciale. Aceste vitrine frigorifice pot fi dotate cu iluminat interior, pot fi montate in lant la diverse unghiuri. Potrivite de obicei pentru carne proaspata, mezeluri, produse de cofetarie, peste si produse congelate.

Cuptoare

Cuptoare profesionale

Centrale Frigorifice

Centrale frigorifice dotate cu compresoare puternice si eficiente, in functie de necesarul de temperatura.

Rafturi Neutre

Rafturi cu diverse destinatii: rafturi marfa, rafturi de paine si multe altele. Stabile si solide cu o montare usoara si rapida.

Sisteme de dirijare

Sisteme de dirijare pentru spatii comerciale. Diverse forme si marimi.

Pentru mai multe modele de echipamente frigorifice nu ezitati sa ne contactati!

Vom raspunde in cel mai scurt timp cererii dumneavoastra!