Despre noi

Frigovest este o companie specializată în industria frigului. Instalaţii frigorifice, ventilaţie şi climatizare, reprezintă domeniul de activitate ce defineste specificul companiei. Fie că este vorba de frig industrial sau comercial, compania este un furnizor de soluţii pentru sisteme de răcire şi ventilaţie la cheie.

De la faza de concepţie, execuţie şi mentenanţă, Frigovest răspunde nevoile clienţilor prin siguranţa şi fiabilitatea soluţiilor oferite.

Avem la dispozitie cele mai noi tehnologii si personalul specializat, pentru a putea garanta cel mai inalt nivel de servicii, acompaniate de o selectie de produse specializate, gandite pentru fiabilitatea de care o companie in dezvoltare are nevoie.

Servicii oferite

De la faza de concepţie, execuţie şi mentenanţă, Frigovest răspunde nevoile clienţilor prin siguranţa şi fiabilitatea soluţiilor oferite.

Conceptie

Oferim consultanţă şi soluţii pentru proiectare şi montaj indiferent de complexitatea sau mărimea proiectului. De asemenea, personalul beneficiarului este instruit pentru exploatarea corecta a echipamentelor.

Executie

Montaj echipamente climatizare: chillere, duct, ventiloconvectoare
• Montaj tubulatura circulara (SPIRO) si rectangulara (ALP, P3)
• Montaj sisteme ventilaţie: centrale de tratare a aerului, ventilatoare, centrale aport aer proaspăt, baterii încălzire electrice
• Lucrări de ventilaţie, climatizare şi aer condiţionat pentru restaurante, bucătarii, brutării, săli de conferinţa, cluburi, hale, birouri, sedii de firmă, magazine

Mentenanta

Verificări lunare/trimestriale/semestriale pentru echipamente chillere, ducturi, aparate aer condiţionat. Frigovest execută lucrări de întreţinere periodica pentru echipamentele furnizate, înlocuirea componentelor defecte sau depanarea acestora, calibrarea instrumentelor de citire a temperaturilor cu termometre etalonate, înlocuirea şi recuperarea agenţilor frigorifici neecologici.

Produsele noastre

Va punem la dispozitie o gama larga de produse pentru frig comercial sau frig industrial. Produse de o inalta calitate, cu garantie si pregatite sa faca fata cerintelor dumneavoastra.

Contactati-ne acum

Contact